Motverka Fake News!

Spräck Filterbubblor!

Berika Samhällsdebatten!

NewSplitter är en community-baserad nyhetsapp för dig som vill se fler perspektiv och åsikter i nyhetsflödet. Vid varje artikel finns vårt unika kommentarsfält och möjligheten att flagga opålitliga källor och ifrågasätta innehåll.

Appen visar dig olika perspektiv och åsikter i nyhetsfrågor genom att lyfta fram de två populäraste kommentarerna från olika synvinklar; för och emot.

I NewSplitter kan du även skapa en värderingsbaserad profil som på ett överblickbart sätt strukturerar dina värderingar, åsikter och belägg i olika nyhetsfrågor. Med hjälp av dessa kan du se hur communityn tycker och tänker och vem du når och påverkar med dina argument.

Vi främjar yttrandefrihet, återför makten till medborgarna och ordnar samhällsdebatten med smarta verktyg för relevans, balans och transparens. Vi skapar nästa dimension av nyheter tillsammans!

NewSplitter söker betatestare!

Vi på NewSplitter har arbetat hårt under 2022 och lagt till nya funktioner och förbättrat nyhetsflödet.

Under huven är hela appen ombyggd och vi söker nu betatestare för att sätta den på prov och hjälpa oss bygga den bästa versionen av nästa generations nyhetsapp!

Betatesta NewSplitter

Vi söker alltid personer som vill hjälpa oss utveckla, testa och marknadsföra NewSplitter, och nu har vi en ny betaversion tillgänglig för allmänheten. 

Du kan ladda ner vår betaapp via Testflight på iOS och på Google Playstore på Android (länkar nedan). Vår nästa testperiod löper från första till sista december (1.12-31.12), men appen finns tillgänglig både före och efter dessa datum.

Då appen och dess innehåll bygger på användarnas bidrag (röster, kommentarer och annan aktivitet) kan det stundtals verka lite tyst i kommentarsfälten, så vi uppmanar alla testare att vara vidlyftiga och bidra med åsikter av alla slag!

Android: Google Play
Ladda ner appen ifrån Google Play om du har en Android-telefon.
iOS: TestFlight & NewSplitter

Om du har en iPhone krävs två steg för att testa NewSplitter:

  1. Ladda först ner TestFlight
  2. Ladda sedan ner NewSplitter i TestFlight.

TestFlight är utvecklat av Apple som en miljö för appar som är under utveckling.

Newsplitter is looking for betatesters

Registrera dig för nästa betatest eller ge oss feedback

Genom att fylla i vårt formulär så godkänner du att vi kontaktar dig med länkar och information om våra testperioder och annan NewSplitter-related information. 

Följ oss på Facebook

Vi har en Facebook-grupp där du kan du kan diskutera nyheter, hur appen fungerar och få uppdateringar om vad som händer med NewSplitter.